RAC is nu ook dealer voor Land Rover

07-06-16

Sinds 1 juni 2016 is RAC ook officieel Land Rover-dealer. Dit is het gevolg van de wereldwijde strategie vanuit Jaguar Land Rover om beide merken onder één dak aan te bieden.

RAC bouwt hiervoor een volledig nieuw dealerbedrijf in Dordrecht. Naar verwachting opent die vestiging, op een prominente zichtlocatie langs de A16, begin 2017.

De verkoop van nieuwe Jaguars en Land Rovers gebeurt nu vanuit een tijdelijke locatie aan de Mijlweg/Nijverheidstraat 10 in Dordrecht. In de loop van de zomer is daar ook de werkplaats volledig operationeel.

Autolettestraat

Voor regulier onderhoud en reparaties van hun Jaguar blijven klanten welkom bij de Rotterdamse RAC-vestiging aan de Autolettestraat 10. Ook voor de merken SAAB, Volvo en Honda blijft RAC op deze locatie actief.

Bij RAC zijn ze blij met deze “zeer positieve ontwikkeling in de uitbreiding van bedrijfsactiviteiten. Maar belangrijker nog: waar u bij RAC ook komt, u kunt overal op onze hoogstaande service rekenen!”

 

Lancering nieuwe Jaguar F-PACE

Op 2 juni lanceerde RAC onder grote belangstelling de nieuwe Jaguar F-PACE. Jaguars Performance SUV combineert maximaal rijplezier met efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. 

Meer nieuws