Ondernemerschap

René van der Toorn (Telesis) geniet van golflessen met Friends in Business

Telesis Europe BV - Rotterdam

Dankzij Friends in Business lijkt René van der Toorn een toekomstige hobby te hebben gevonden, een hobby die de general manager van Telesis samen met zijn vrouw tot in de lengte van dagen kan uitoefenen: golf. Bij een eerdere clinic liep hij niet bepaald juichend van de baan maar Friends in Business bracht hem op andere gedachten. ‘En wat blijkt? Je kunt gewoon met een spijkerbroek de baan op. De sfeer daar (Golfcenter Seve, red.) is heel leuk.’

In een prille vriendschap, Telesis is nieuw in onze gelederen, is het vaak even aftasten. Dat deel kunnen we bij Telesis eigenlijk overslaan. Want stiekem kennen we Telesis door en door. Doe je motorkap van je auto open, en alles wat is gemarkeerd, dat is het werk geweest van Telesis.

Een tien gaf René van der Toorn, geboren in Schiedam en opgegroeid in Vlaardingen, de businesslunch in februari in het Rotterdamse sterrenrestaurant Joelia. Datzelfde cijfer kennen wij zijn langdurige verdiensten bij Telesis toe. Telesis heet dé expert in permanente identificatie en tracering. Dit bedrijf, waarvan de Nederlandse tak in Berkel en Rodenrijs is gevestigd, is zelfs de grootste markeerproducent ter wereld. Dat zetje om op sportief vlak net zoveel succes te boeken als general manager, that’s what friends are for.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Telesis Europe BV

Permanente identificatie en tracering

Meer nieuws