Rotterdam

Restaurant & Cocktailbar JAQ in hartje Rotterdam

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Rotterdam, tegenwoordig de stad van architectuur, bruisende energie en een smeltkroes van culturen. In het hart van deze dynamische stad bevindt zich Restaurant & Cocktailbar JAQ, een plek waar genieten en delen samenkomen.

Internationale gerechten met een Nederlandse twist
De menukaart van JAQ is een ware ontdekkingsreis. Hier ontmoeten internationale smaken en Nederlandse ingrediënten elkaar op een harmonieuze manier. Wat kun je verwachten? JAQ gelooft in samen genieten. De menukaart is de hele dag hetzelfde en volgt een shared dining concept. Kiezen of delen? Dat is nergens voor nodig. Je kunt de tafel vol lekkers laten zetten om te delen met elkaar. Denk aan kleine gerechtjes met een Nederlandse twist. Melkproducten komen van Floating Farm, waar koeien op een drijvende weide in de haven van Rotterdam grazen. Ook wordt de Floating Farm hangop, de specialiteit van de chef, hiermee gemaakt. Verder is bijvoorbeeld de carpaccio van Nederlands MRIJ rund (double do cows: die geven eerst melk en daarna vlees), schenkt JAQ wijn van de Apostelhoeve in Maastricht en serveren ze Nederlands lam.

Business Lunch
Ook start JAQ met de Business Lunch, gericht op de snelle wereld van het zakenleven. Een 3-gangen-lunch wordt geserveerd en je hebt binnen een uur de rekening betaald. Bij JAQ begrijpen ze het belang van efficiëntie zonder concessies te doen aan de smaak. De snelle service zorgt ervoor dat je niet alleen kunt genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook snel weer op kantoor kunt zijn. 

Begin de middag met een cappuccino van asperges. Kies vervolgens tussen drie gerechten: Club Chicken, Lente toast met zalm of de Avocado Smash. Sluit je lunch af met de verfrissende, signature hangop.  

Jaqqen met cocktails van Nederlandse bodem
Of je nu ontspant na een lange dag of een speciale gelegenheid viert, cocktailbar JAQ biedt een gezellige en levendige setting waar gesprekken net zo soepel verlopen als de cocktails. De knusse bar van JAQ is de ideale plek om te ‘Jaqqen’. Hier worden de lekkerste cocktails geserveerd, met lokale bieren en verrassende bar bites. Een perfecte start voordat je het bruisende nachtleven van Rotterdam induikt.
Niet alleen in het restaurant worden de gerechten met een Nederlandse twist geserveerd, maar ook bij de cocktailbar gebruiken ze Nederlandse producten! Zo worden de Coolsingel Collins en Dutch Lady met Gin 1689 uit Schiedam gereserveerd en de Skinny Mermaid met SEA water – een organisatie dat zich inzet om oceaanwater op een duurzame manier te benutten. 

Sip Soiree
Cocktailbar JAQ, waar de woensdag een stuk lekkerder is geworden! Duik in de midweekmagie met de Sip Soiree en geniet onbeperkt van cocktails voor 35 euro in 1,5 uur. De keuze uit klassiekers als de espresso martini, pornstar martini, mojito en berry punch, zullen de woensdagavond gezellig maken. 

Reserveren en meer
Gelegen aan de Kruiskade 9 in Rotterdam, is JAQ de plek van gastvrijheid en smaak. De moderne inrichting, met een vleugje retro, nodigt je uit om plaats te nemen en te genieten van wat komen gaat.

Wil je zelf de sfeer proeven bij JAQ? Reserveer dan een tafeltje via hun website en volg ze op sociale media voor meer foto’s en updates. JAQ is niet zomaar een restaurant; het is een ervaring die je wilt delen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws