Robert Hogenbirk: ‘Tijd is voor een nieuwe stap naar familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep’

01-12-20

‘We hebben 25 jaar zeer intensief samengewerkt en je hebt me geleerd hoe je ook zonder schaalvoordelen toch uitermate succesvol kan zijn in een uiterst competitieve markt. Altijd de mensen die het bedrijf maken voorop stellen, vertrouwen geven en volledige focus op after-sales en kwaliteit houden in combinatie met langdurige partnerships met onze klanten.’ Dat zegt Robert Hogenbirk, directeur van Hogenbirk Bedrijfwagens, in een dankwoord aan oprichter Hans Hogenbirk.

Na 27 jaar komt er een einde aan Hogenbirk Bedrijfwagens in zijn huidige vorm, als officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer in Rotterdam en Dordrecht. Van Mossel Automotive Groep neemt Hogenbirk Bedrijfwagens per 1 december over. 

Lees ook: Dubbele overname door Van Mossel Automotive Groep

'Een nieuwe stap naar familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Na 42 jaar toewijding voor het merk Mercedes-Benz aan importeur- en dealerzijde is het voor jou (Hans Hogenbirk, red.) nu tijd voor nieuwe plannen. Het ondernemen en de stijl van zakendoen blijven. Velen hebben van je geleerd, motivatie bij je getankt en een geweldige werkgever gehad. Wat een avontuur', besluit Robert Hogenbirk in een post op LinkedIn. 

Foto: Hogenbirk

Meer nieuws