Rotterdam

Robert Jan van Leeuwen (0to9 Values-Driven Creativity): ‘We worden gebeld vanuit Hilversum’

0to9 Values-Driven Creativity - Rotterdam

Grensoverschrijdend gedrag is een actueel maatschappelijk thema. Voor het bedrijf 0to9 Values-Driven Creativity van Robert Jan van Leeuwen kan dit extra werk opleveren.

‘Wij meten waarden binnen organisaties,’ vertelde Robert Jan tijdens de meest recente businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. ‘Waarden zijn de drijfveren van je gedrag. Het is interessant om te meten welke waarden er binnen je bedrijf heersen. Het is een actueel thema. Ten tijde van het nieuws over The Voice of Holland werden wij vanuit Hilversum gebeld: zijn jullie het bedrijf dat die waarden meet, een dialoog kan aanzwengelen en die angstcultuur meetbaar kan maken? Alleen als je het meet, weet je waar je staat als organisatie.’

Bekijk het volledige interview met Robert Jan in de videospeler. Hierin praat hij ook over de invulling van vacatures, waarbij hij ervoor pleit om meer naar binnen te kijken in plaats van naar buiten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

0to9 Values-Driven Creativity

0to9 Values-Driven Creativity helpt organisaties te ontwikkelen door persoonlijke waarden van medewerkers te verbinden met de waarden van de organisatie.

Meer nieuws