Ondernemerschap

Rojo Steigerbouw blijft aan Friends in Business verbonden

Rojo Steigerbouw - Delft

Rojo Steigerbouw van directeur Fred Enterman blijft langer verbonden aan Friends in Business. Dit landelijke opererende steigerbouwbedrijf staat al sinds 1982 garant voor kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid.

Rojo Steigerbouw werkt volgens de Richtlijn Steigers en is ook gespecialiseerd in advies, engineering, teken- en rekenwerk, montage, demontage en de verhuur en logistiek van diverse steigersystemen.

Het in Delft gevestigde bedrijf is onlangs weer met vlag en wimpel geslaagd voor de veiligheidsladder. Rojo voldoet aan de eisen voor SCL Light Trede 2 voor het werkgebied: montage en demontage en steiger- en ondersteuningsconstructies. Ook is de VCA**-hercertificering weer met drie jaar verlengd.

Foto: Fred Enterman in actie tijdens Rotterdam Footgolf Trophy bij Golfcenter Seve.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rojo Steigerbouw

Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”.Rojo Steigerbouw b.v. is gespecialiseerd in diverse steigersystemen waaronder Metselsteigers, Renovatiesteigers en Ondersteuningsconstructies.

Meer nieuws