Ondernemerschap

Romy van Pelt (FlexxGroup) over samenwerken met broer Roland: ‘We hebben een speciale band’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Romy van Pelt werkt sinds 2019 bij FlexxGroup, het bedrijf van Leonard de Lange en haar broer Roland van Pelt. ‘Wij hebben al ons hele leven een speciale band’, zegt Romy over de samenwerking met Roland.

Vorig jaar stonden Romy en Roland nog in ons bladmagazine. ‘We zijn elkaar vroeger thuis echt wel in de haren gevlogen. Ik heb weleens een bord spaghetti naar m’n hoofd gekregen’, vertelde Roland destijds lachend.

Lees ook: Dichter bij elkaar!

Eerder dit jaar waren Romy van Pelt en Leonard de Lange te gast in onze talkshow Studio Friends in Business om met presentator Frank Vijg te praten over FlexxGroup. Kijk hieronder naar een fragment uit Studio Friends in Business.

De hele uitzending staat uiteraard nog op ons platform.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws