Rotterdam

Rotterdam Boat Show: ‘Dit evenement past zo ontzettend goed bij Rotterdam en de haven’

06-04-22

Donderdag begint de eerste editie van de Rotterdam Boat Show. Een prachtig evenement, van 14 tot en met 18 april, in de Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit. Die locatie wordt omgetoverd tot een chique en exclusieve beurslocatie waar de meest prestigieuze jachten, tenders en toeleveranciers van internationale scheepswerven worden gepresenteerd.

Mis dit unieke evenement niet! Kaarten zijn nog beperkt beschikbaar via de website van de Rotterdam Boat Show. De organisatie van dit all-inclusive evenement is in handen van André Eleveld en Aad Timmerman. ‘De Rotterdam Boat Show past zo ontzettend goed bij Rotterdam en bij de Rotterdamse haven.’

De culinaire invulling tijdens dit event is op gastronomisch niveau en wordt in zijn geheel verzorgd door de exclusieve cateraar Vanderloo. Kom aan boord van de gezellige Kooren Terminal voor een verfrissend drankje en diverse verrassende hors-d’oeuvres. Het Vanderloo team staat gedurende het gehele event voor bezoekers klaar op de Kooren Terminal en creëert de perfecte setting voor een gezellige dag.

Kijk hieronder naar een prachtige video van de Rotterdam Boat Show:

Meer nieuws