Rotterdam

Rotterdam Topsport en Koninklijke Spido verlengen samenwerking met drie jaar

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport en Koninklijke Spido, twee partners ook van Friends in Business, hebben de samenwerking verlengd met drie jaar. ‘Wij zijn erg blij om ons sponsorcontract met Rotterdam Topsport te verlengen, omdat wij geloven dat samenwerking belangrijk is voor succes’, zegt Leo Blok (foto), directeur van Spido.

‘Met deze verlenging bevestigen we ons commitment om elkaar te helpen en onze doelen te bereiken.’ Peter Blangé (directeur Rotterdam Topsport) vult aan. ‘Koninklijke Spido is één van de iconen van Rotterdam.’

‘Onlangs was de Prinses Amalia nog het Rotterdamse decor van de perspresentatie over het WK Handbal 2025. Mooi dat we met onze samenwerking de verbinding tussen topsport en de stad nog meer podium kunnen geven.’

Koninklijke Spido staat ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. Binnenkort op ons platform een vooruitblik op dat verhaal met Leo Blok. Wij lanceren de nieuwe editie eind mei.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws