Ondernemerschap

Rotterdam Topsport heeft samenwerkingen verlengd

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport heeft tijdens het SportFilmFestival Rotterdam de samenwerkingen met Rabobank Rotterdam en MissPublicity verlengd.

Met de ondertekening schaart Rabobank Rotterdam zich bij Rotterdam Topsport in de categorie Toppartners, een nieuwe groep partners van het hoogste segment dat nauw betrokken is bij het beleid van Rotterdam Topsport.

MissPublicity intensiveert de rol van mediapartner tijdens onder meer het SportFilmFestival Rotterdam, het CHIO en het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het heeft als hoofddoel het creëren zichtbaarheid in de media van voor verschillende lifestyle merken en bedrijven in de hospitality, evenementen en culturele sector. Hiermee is MissPublicity een aanvulling in het netwerk van Rotterdam Topsport. Daarnaast ondersteunde MissPublicity, als bedrijf met haar wortels in Rotterdam,  in het afgelopen jaar het topsportklimaat in Rotterdam via de samenwerking met Rotterdam Topsport. Dit zal MissPublicity in de toekomst blijven doen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws