Rotterdamse ouderen genieten van Podium aan de Maas

29-11-19

Podium aan de Maas is het gebouw van persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Prachtig gelegen langs de Maasboulevard, met een verbluffend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Interimmanager Jeffrey Stubbs geniet elke dag van dat uitzicht en wil dat zoveel mogelijk mensen daar van kunnen genieten.

De grijze opgetilde kubus is een ideale locatie voor evenementen voor bedrijven, ook in de feestelijke decembermaand. ‘Bedrijven kunnen bij Podium aan de Maas terecht voor workshops, lezingen, congressen, netwerkborrels en feestjes’, zegt Stubbs. Eind oktober organiseerde Podium aan de Maas ook een succesvolle lunch voor leden van Friends in Business, met liefst zestig gasten en een optreden van de Rotterdamse illusionist Christian Farla.

Lees ook: Vlog Nina van Steijn: Podium aan de Maas nodigt Friends uit voor lunch

Podium aan de Maas doet nog meer. Ook ouderen kunnen genieten van Podium aan de Maas. ‘In december, vlak voor kerst, organiseren wij een kerstborrel voor buurtbewoners’, vertelt Stubbs.

 ‘En elke woensdag stellen wij onze locatie beschikbaar voor, zoals wij dat noemen, huiskamergesprekken voor buurtbewoners. Mensen uit de buurt die vaak alleen zijn, die het sociale contact missen. Dat doen wij inmiddels al tien jaar, met veel plezier. Net als het organiseren van huiskamerconcerten, ook voor oudere Rotterdammers.’

Podium aan de Maas is in de jaren zestig door de gezamenlijke Duitse evangelische kerken geschonken aan de Rotterdamse bevolking voor het leed tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Meer nieuws