Ondernemerschap

RoX Legal viert 4-jarig bestaan: ‘Trots en dankbaar voor waar we nu staan’

Rox Legal - Rotterdam

RoX Legal bestaat alweer 4 jaar. Dat betekent dat ze al 4 jaar klaarstaan voor hun relaties en cliënten. RoX Legal bedankte het team onlangs tijdens de jaarlijkse barbecue. Het bedrijf is trots op medewerkster Nisha Hemradj, die is beëdigd als waarnemingsbevoegd kandidaat notaris. 

‘We zijn trots en dankbaar voor waar we nu staan en kijken uit naar alles wat nog komen gaat. We hopen dat iedereen daar deelgenoot van blijft’, zegt notaris Rogier van Heeswijk over het 4-jarig bestaan van het Rotterdamse bedrijf.

En er is nóg meer nieuws rondom RoX Legal, dat zich inzet voor veel goede doelen. Er werd gefietst voor de ‘Rotterdam Fund Racers’. In Rotterdamse groen-witte shirts werd tijdens Alpe d’HuZes een steentje bijgedragen aan een belangrijk doel: het mogelijk maken van nog meer onderzoek naar kanker. Maar daar blijft het niet bij. RoX Legal draagt Make-a-wish Nederland een warm hart toe. Daarom reden ze mee met Wheels for Wishes: een rally-dag door het Brabantse landschap. 

Volg RoX Legal via hun RoXCasts, blogs en events. Met een bevlogen team staan ze voor je klaar met hoogwaardige juridische dienstverlening. Als multi-disciplinair kantoor biedt RoX een totaalpakket van diensten. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Meer nieuws