Rotterdam

Roy Verduyn (Omwerven) ging de boot in met al zijn leveranciers

Omwerven - Spijkenisse

‘Ook leveranciers zijn onmisbaar in business’, vertelt Roy Verduyn, directeur-eigenaar van Omwerven. Met zijn altijd vriendelijke lach verwelkomt hij vandaag zijn bijna honderd gasten aan de kade bij Hotel New York. Roy staat aan het dagelijkse roer van zijn wervingsbureau dat voor 99 procent garandeert dat een vacature wél ingevuld wordt, tegen behapbare kosten. Omwerven doet het namelijk net even anders. Daarnaast is Roy bestuurder bij het verzamelkantorenpand De Zaak in Spijkenisse.

Vandaag ging Roy met al zijn leveranciers de boot in. Letterlijk, welteverstaan. Want waar veel bedrijven vooral hun klanten centraal stellen, zet Roy regelmatig ook zijn leveranciers en samenwerkingspartners in het zonnetje. ‘Dan ga ik door mijn boekhouding heen, en kijk ik waar het geld in het afgelopen jaar naartoe is gegaan. Van schoonmaakbedrijf, tot IT-leverancier. Van installateur tot mediabedrijf. Het zijn stuk voor stuk bedrijven en mensen op wie ik altijd kan terugvallen, en die, als de nood aan de man is, ook snel van dienst zijn. Dat is tegenwoordig heel waardevol als je een business draaiende wil houden, met zowel tevreden klanten als gemotiveerde medewerkers.’

Aimabel mens

Het avondzonnetje bleef vanavond helaas uit. Geen golden hour op de Maas. Maar weer of geen weer, het uitzicht op de skyline van Rotterdam vanaf het water, en varend langs imposante schepen en rauwe haventerreinen, blijft magisch. En de sfeer aan boord was er zeker niet minder om. Onder de gasten treffen we ook ons eigen Friends in Business-boegbeeld Jan Dirk Stouten. ‘Roy is een veelzijdig ondernemer en verbinder pur sang, maar ook een heel gul en aimabel mens. Dat blijkt ook weer met deze prachtige avond voor zijn leveranciers. Hij past daarom perfect in ons Friends in Business netwerk.’

Na het heerlijke diner zagen we een voor sommigen wellicht nog onbekende kant van de Omwerven ondernemer. Schuilt er een stiekem ook een showmaster in Roy? Met een grol en grap praatte hij vanavond ook nog even een traditionele ‘bingo’ aan elkaar. Net even anders. Zoals het een goed Omdenker en Omwerver betaamt, liet hij al zijn leveranciers de prijzen inbrengen. Op de hoofdprijs na, die Roy zelf beschikbaar stelde. Voor de winnaar met als eerste een volle kaart, schijnt binnenkort de Spaanse zon! ‘Het leven is delen. Viva la Vida!’ aldus Roy.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Omwerven

Werven moet anders! Wij zijn ervan overtuigd dat goed personeel werven beteren veel voordeliger kan. Met data gestuurde advertenties, doelgroepgerichte vacatureteksten en onderscheidende online marketingcampagnes bereiken wij namens jou de kandidaten waar jij naar op zoek bent en besparen we flink of je recruitmentkosten Meer weten?

Meer nieuws