Rotterdam

Roy Verduyn (Omwerven): ‘Ons succesvol werven webinar nu voor iedereen beschikbaar’

Omwerven - Spijkenisse

De krapte op de arbeidsmarkt is hardnekkig Veel ondernemers en HR-managers zitten met hun handen in het haar. Het uitzetten van vacatures is tijdrovend en vaak wordt de geschikte kandidaat niet gevonden. Weleens aan Omwerven gedacht? Werven, maar dan wel succesvol! ‘En zonder de hoge kosten van een recruitmentbureau’, vertelt directeur-eigenaar Roy Verduyn.

‘Hoe wij dat aanpakken, hebben we laatst uitgebreid verteld in een webinar. Dit webinar hebben wij ook opgenomen, en in een innovatief jasje gestoken.’ Gebruik maken van de laatste innovaties, én presenteren, is Roy wel toevertrouwd.  Ga naar deze link, dan ontvang je de registratie van het webinar geheel vrijblijvend in je mailbox. 

Toch nog even terug naar het geheim van Omwerven. ‘Omwerven heeft HR, marketing, innovatie, creativiteit, en beschikbaarheid over (online) data allemaal in huis. Maar we hebben vooral een nuchtere kijk op de arbeidsmarkt. Met een klein team geven we onze klanten optimale aandacht. Geen dure consultants, maar je persoonlijke vacaturemarketingspecialist die je vaste aanspreekpunt is. Het lukt het ons vrijwel altijd iedere vacature binnen twee maanden te vervullen, al lukt dit ook geregeld binnen twee weken’, aldus Roy. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Omwerven

Werven moet anders! Wij zijn ervan overtuigd dat goed personeel werven beteren veel voordeliger kan. Met data gestuurde advertenties, doelgroepgerichte vacatureteksten en onderscheidende online marketingcampagnes bereiken wij namens jou de kandidaten waar jij naar op zoek bent en besparen we flink of je recruitmentkosten Meer weten?

Meer nieuws