Ondernemerschap

Ruben van Eijck (BASE Advocaten): ‘We proberen elke keer iets nieuws te bedenken’

BASE Advocaten - Rotterdam

BASE Advocaten staat regelmatig in het magazine van Friends in Business, maar ook vaak met weer een ander gezicht. In de nieuwe editie een verhaal met Tjalling Bosker (30) en Anneke de Rond (28), twee jonge advocaten van het Rotterdamse kantoor. ‘Vaak zie je alleen de grijze haren in een blad, maar dat is helemaal niet representatief voor ons kantoor’, zegt Ruben van Eijck tijdens de bladpresentatie van vorige maand in het Zalmhuis.

‘We proberen iedere keer iets nieuws te bedenken. We hebben ook een keer na de marathon in trainingsshirtjes in het blad gestaan (Ruben van Eijck, Rob Sies en Max Luiten).’ En de jonge Michiel de Vlieger deed vorig jaar zijn verhaal over zijn debuutroman en liefde voor sport.

Lees ook: Van dagvaarding naar debuutroman

Bosker en De Rond zijn dus de volgende jonge advocaten in het magazine van Friends in Business. ‘De een komt uit Groningen, de ander uit Noord-Brabant. Ze zijn verknocht geraakt aan Rotterdam’, lacht Ruben. ‘Zij gaan denk ik nooit meer weg.’

Lees ook: Pragmatische liefhebbers

Kijk hieronder naar het gesprek met Ruben van Eijck tijdens de bladpresentatie in mei in het Zalmhuis:

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws