Samenwerking Flash Private Mobile Networks en Ahoy

29-08-17

Flash Private Mobile Networks is per 1 augustus 2017 een samenwerking aangegaan voor ten minste drie jaar met Rotterdam Ahoy, de bekende accommodatie voor beurzen, (sport)evenementen, concerten, congressen en vergaderingen.

Flash gaat het huidige TETRA systeem van Rotterdam Ahoy -inclusief portofoons- vernieuwen en uitbreiden. Niet alleen de beveiliging zal in de toekomst gebruik gaan maken van het TETRA systeem, maar ook met name de catering. Rotterdam Ahoy heeft ervaren dat radiocommunicatie voor de catering enorm efficiëntie verhogend en daarmee van groot belang kan zijn. De komende periode gaat Flash tijdens een evenement een veldsterktemeting uitvoeren en de installatie van het TETRA systeem voorbereiden.

Rotterdam Ahoy is hét podium voor positieve ervaringen waar plezier, creativiteit, ontwikkeling en succes centraal staan. De 250 event professionals van Rotterdam Ahoy hebben een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die de ervaring en beleving van bezoekers naar het hoogste niveau tillen.

Meer nieuws