Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: cursussen ‘Verzuim onder de duim’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert in maart en april de cursus ‘Verzuim onder de duim’. Iedere werkgever heeft te maken met ziekteverzuim binnen de organisatie en weet dat daar kosten aan verbonden zijn. De verplichtingen van werkgever en werknemer én de ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving leiden regelmatig tot veel vragen.

Wat verandert er? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe benut u de (wettelijke) verplichtingen bij verzuim voor een (financieel) gezonde toekomst? Schouten Zekerheid richt zich met deze cursus op de mogelijkheden van de werkgever om verzuim te beperken, de uitkeringen waar werknemers recht op hebben en de rol van werkgever en werknemer bij beperking van het verzuim. 

Schouten Zekerheid voorziet u van alle actuele en noodzakelijke kennis. Ook is er voldoende ruimte om specifieke vragen of praktijkvoorbeelden aan het team van Schouten Zekerheid voor te leggen.  De cursus wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op 8 maart, 20 maart en 17 april.

Voor meer informatie, klik hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws