Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: kennissessie ‘bedrijfscontinuïteit in de logistieke sector’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert, samen met Boelaars & Lambert, op dinsdag 19 juni bij RDM Rotterdam de kennissessie ‘bedrijfscontinuïteit in de logistieke sector.’

Het risicolandschap in de logistieke sector verandert. Naast de bekende ontwikkelingen, zoals de blockchain en elektrische aandrijving, zijn er ook ontwikkelingen die minder in het oog springen maar minstens zoveel impact hebben op de bedrijfscontinuïteit. 

Tijdens de kennissessie praat Schouten Zekerheid u bij over het belang van en de risico's binnen de Incoterms. Wist u dat bij 74% van de ondernemers onduidelijkheid bestaat over de rechten en plichten van de gekozen Incoterms? Met verstrekkende gevolgen! Ook wordt u meegenomen in het verschil tussen de theorie en de praktijk van de Wet aansprakelijkheid motorrijtuigen (WAM) en de risico's voor de ondernemer. Uit recente schadevoorbeelden blijkt bijvoorbeeld dat de huidige wettelijke minimumlimiet voor materiële schade véél te laag kan zijn. Is dat mogelijk ook het geval bij uw werk- en landmateriaal of wagenpark?

Robert de Haan (Van Traa Advocaten), Ton Schox (Marine specialist bij Cunningham Lindsey Nederland) en Danny Monjé (directeur Verzekeringstechniek bij Boelaars & Lambert en Schouten Zekerheid) zullen tijdens de presentaties aan het woord komen. 

Meer info? Klik hier.

Meer nieuws