24-02-22

Schouten Zekerheid neemt meerderheidsbelang in Colpas

Schouten Zekerheid heeft een meerderheidsbelang genomen in Colpas PensioenConsultancy. Dit bedrijf uit Barendrecht is specialist in zakelijk pensioenadvies en werknemerscommunicatie. Door deze krachtenbundeling wordt een belangrijke stap gezet richting de gezamenlijke missie: het creëren van échte zekerheid voor iedereen.

Colpas PensioenConsultancy is sinds 2007 een toonaangevende adviseur op het gebied van zakelijke pensioendienstverlening, voor zowel werkgevers als hun medewerkers. Colpas focust zich op drie hoofdactiviteiten: pensioenadvies en -consultancy, pensioencommunicatie en pensionering.

‘Relaties nog beter bedienen’
Hans Huizing (directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits): ‘De persoonlijke en kwalitatief hoogstaande aanpak van Colpas sluit naadloos aan op onze werkwijze, die tijd, aandacht, betrokkenheid en specialistische kennis vergt. Alleen zo is het mogelijk de uitdagingen en behoeften van onze relaties goed te begrijpen, in kaart te brengen en door te vertalen naar de best passende oplossingen. Door de nieuwe samenwerking kunnen we onze relaties nog beter bedienen.’

Ook Vincent van Dijk (directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits) is enthousiast: ‘De professionele en no-nonsense benadering van Colpas komt overeen met die van Schouten Zekerheid. Daarnaast kunnen we door de uitbreiding van onze pensioenadvies activiteiten, de ambities van ons mooie familiebedrijf verder vormgeven.’

Lees het volledige nieuwsbericht, inclusief de reactie van de eigenaren van Colpas, op de website van Schouten Zekerheid.

Foto: Schouten Zekerheid

Meer nieuws