Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: twee nieuwe holdingdirecteuren

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid heeft per 1 januari 2018 twee nieuwe holdingdirecteuren aangesteld. Jaap Meester is benoemd tot financieel directeur van Schouten Zekerheid Holding B.V. en Chief Financial Officer van de Schouten Zekerheid Groep. Wilco de Haan is benoemd tot directeur van Schouten Zekerheid Holding B.V. en Chief Operating Officer van de Schouten Zekerheid Groep.

Rob van Os blijft als Chief Executive Officer van de holding eindverantwoordelijk. Met deze benoemingen verstevigt de groeiende en succesvolle Rotterdamse verzekeringsmakelaar haar basis voor nu en in de toekomst.

De 41-jarige Meester is verantwoordelijk voor het financiële beleid alsmede ICT, HR en Legal & Compliance. Hij is sinds begin 2017 werkzaam bij Schouten Zekerheid als corporate controller en heeft gedurende 2017 de werkzaamheden van voormalig financieel directeur Roelof van Woerden overgenomen.

Meester beschikt over een ruime ervaring op financieel gebied. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Travix en EY. Bij Travix had hij de positie van Senior Finance Manager en was hij verantwoordelijk voor finance en accounting wereldwijd. Binnen EY was Meester werkzaam als Senior Manager in de internationale accountantscontrole praktijk.

In zijn nieuwe functie blijft Wilco de Haan verantwoordelijk voor de activiteiten binnen de profitcenters Schouten Zekerheid, Affinity Groups, Kok Assurantiën en Boelaars & Lambert. 
Hij is sinds 2011 als directeur werkzaam bij Schouten Zekerheid. Daarvoor heeft De Haan diverse functies bekleed bij onder andere Marsh Nederland en AON. Verder is de 45-jarige De Haan bestuurslid van de Stichting Assurantie Registratie (SAR), voorzitter van het bestuur van de RMiA en actief binnen de VNAB.

Voor meer informatie over Schouten Zekerheid klik hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws