Ondernemerschap

Schouten Zekerheid: webinar ‘Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers’ op 10 maart

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert op 10 maart het webinar ‘Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers’. Tijdens dit webinar gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met drie specialisten: Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC), Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) en Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid).

'De pandemie en het nieuwe normaal hebben een enorme impact op uw bedrijf en uw medewerkers. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee', vertelt Wilco de Haan van Schouten Zekerheid. 

Wat is uw rol als werkgever bij het informeren van uw medewerkers over de coronavaccins? En welke onzekerheden over de vaccins kunt u bij hen wegnemen? Mag u als werkgever uw medewerkers verplichten zich te laten vaccineren of hiernaar vragen? En wat zijn uw rechten en plichten als een medewerker zich weigert te vaccineren en vervolgens ziek wordt?

Hoe kunt u, in een tijd van toenemend ziekteverzuim en werkstress, een gezonde leefstijl stimuleren onder uw medewerkers? En wat kunt u als werkgever concreet doen om hen gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden?

Tijdens het webinar ‘Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers' op woensdag 10 maart (10.00 tot 11.00 uur) geven de specialisten antwoord op die vragen.

Aanmelden voor dit webinar kan hier. Deelname is kosteloos.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws