Ondernemerschap

SERIS Nederland blijft langer verbonden aan Friends in Business

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland heeft de verbintenis met Friends in Business met een jaar verlengd. Aad de Vries, directeur van het in Dordrecht gevestigde beveiligingsbedrijf, was in april nog te gast in Studio Friends in Business.

SERIS Nederland werkte aanvankelijk alleen in Groot-Rijnmond en Drechtsteden. 'Maar intussen werken wij in de meeste provincies van Nederland. De landelijke spreiding is zich aardig aan het ontwikkelen, maar die willen wij versnellen.'

Lees ook: Studio Friends in Business: Aad de Vries (SERIS Nederland)

Vorig jaar stonden De Vries en commercieel directeur Jan van Dijk in het magazine van Friends in Business. ‘We hebben een stevig bedrijf neergezet, dat continuïteit en kwaliteit biedt. Een bedrijf waar het fijn is om voor te werken en klant van te zijn. En dat we nu dat kantelpunt bereikt hebben en kunnen uitbreiden, daar ben ik supertrots op', vertelde De Vries.

Lees ook: ‘Integriteit, in zaken en in vriendschap’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws