Ondernemerschap

SERIS Nederland draagt DrechtStadLoop warm hart toe: ‘Onze voor- en achtertuin’

SERIS Nederland - Dordrecht

Op zondag 14 november start vanaf het Statenplein in Dordrecht weer de jaarlijkse DrechtStadLoop. Als proactieve beveiligingspartner van één van de topsponsoren, het Albert Schweitzer ziekenhuis, draagt ook SERIS Nederland dit evenement een warm hart toe.

'De Drechtsteden beschouwen wij als onze voor- en achtertuin', zegt Aad de Vries, directeur van SERIS Nederland. 'Onze roots liggen in Dordrecht. Vanuit ons hoofdkantoor aan de Kerkeplaat supporten wij alle deelnemers. Ik ben zeer trots op onze Christiaan Vlug. Christiaan is onze teamleider bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis en loopt op eigen initiatief samen met zijn vriendin mee voor het goede doel dat aan dit evenement is verbonden. Uiteraard sponsoren wij Christiaan.' Doneren kan ook, hier.

Lees ook: SERIS Security in nieuwe magazine over mooie samenwerking met Albert Schweitzer ziekenhuis

Dit jaar komt de opbrengst van de DrechtStadLoop ten goede aan onderzoek van Primair Progressieve Multiple Sclerose (PPMS). Deze vrij zeldzame vorm van MS uit zich door vermoeidheid, invaliditeit en geheugenverlies, waardoor er hoge zorgkosten mee gemoeid zijn. Het Albert Schweitzer Ziekenhuis en het Erasmus MC hebben in juni 2020 een gezamenlijk onderzoek gestart naar de oorzaken van deze ziekte, met als doel een behandeling te vinden waardoor verlies van kwaliteit van leven beperkt kan blijven.

Foto: Aad de Vries (directeur SERIS Nederland) met Annemieke van Wijngaarden (afdelingshoofd Receptie, Frontoffice & Veiligheid Albert Schweitzer ziekenhuis)

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws