Ondernemerschap

SERIS Nederland steunt Stichting De Hond Kan De Was Doen

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland steunt Stichting De Hond Kan De Was Doen. Dankzij de steun van SERIS is het mogelijk om de wachtlijst van assistentiehonden voor volwassenen en kinderen met een beperking korter te maken.

De hulphond is een slimme en gezellige mantelzorger die 24/7 de weg leidt, voor structuur zorgt, zijn baas in veiligheid kan brengen of kan helpen bij dagelijkse handelingen. Daarmee vergroot hij de vrijheid en zelfredzaamheid van mensen met een beperking.

Begin dit jaar stonden algemeen directeur Aad de Vries en commercieel directeur Jan van Dijk van SERIS Nederland (foto) in het magazine van Friends in Business. 

Lees ook: ‘Integriteit, in zaken en in vriendschap’

Klik hier om naar de website van Stichting De Hond Kan De Was Doen te gaan.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws