Mobiliteit en vervoer

SERIS Nederland: ‘Wij houden ontwikkelingen met betrekking tot de Havenbeveiligingswet in de gaten’

SERIS Nederland - Dordrecht

Als specialist op het gebied van ISPS houdt SERIS Nederland de ontwikkelingen met betrekking tot de Havenbeveiligingswet (Hbw) nauwlettend in de gaten.

De voorgenomen wijziging van de Havenbeveiligingswet die al enige tijd in de planning zat en die op 1 juli 2021 in zou gaan, wordt mogelijk uitgesteld. 

Er wordt nog nader overleg gevoerd over meerdere onduidelijkheden die de beveiligingsbranche in de voorgenomen aanpassingen heeft gesignaleerd.

Voor meer informatie over de deze aanpassing en de uitkomsten van de internetconsultatie van de belanghebbenden kan deze link worden geraadpleegd. 

Ook is daar het 'Verslag over de resultaten van de consultatie' te downloaden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws