Ondernemerschap

SERIS Nederland: zes redenen om te kiezen voor professionele mobiele surveillance

SERIS Nederland - Dordrecht

Partner SERIS Nederland geeft hieronder zes redenen om te kiezen voor professionele mobiele surveillance. Mobiele Surveillance is het uitvoeren van -grotendeels structureel – werk zoals openingsrondes, brand-/ en sluitrondes en controlerondes. De werkzaamheden zijn erop gericht om opdrachtgevers te faciliteren en te zorgen voor een goed gesloten, geopend en in ieder geval een veilige locatie.

1. EEN ZORGELOZE START VAN DE DAG
Uw locatie wordt door een surveillant van SERIS Security op de afgesproken tijd geopend conform uw instructie. Daarbij wordt uw alarmsysteem uitgeschakeld, gecontroleerd dat het veilig is, verlichting- en apparatuur ingeschakeld en deuren geopend.

2. (BRAND)VEILIGHEID IS GEGARANDEERD
U hoeft zich geen zorgen te maken over de (brand)veiligheid van uw locatie. De surveillant van SERIS Security zorgt door middel van een brand-/sluitronde dat uw locatie goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. De zonwering wordt omhoog gehaald, lamellen gesloten en er wordt toezicht gehouden op de clean desk procedures. Daarnaast wordt uw alarmsysteem ingeschakeld.

3. PREVENTIEVE WERKING
De surveillant van SERIS Security voert een controleronde uit volgens instructie. Dit kan zowel extern als intern zijn. Daarbij wordt gelet op de (brand)veiligheid en verdachte situaties. De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan. Bij het aantreffen van bijzonderheden neemt de surveillant adequaat actie.

4. CODE VAN ALARMSYSTEEM DELEN WORDT OVERBODIG
Vooral in combinatie met alarmopvolging is er geen reden meer om codes van het alarmsysteem te geven aan uw eigen medewerkers. De surveillant van SERIS Security komt in alle gevallen ter plaatse om die werkzaamheden op zich te nemen. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

5. CREËREN VAN FLEXIBILITEIT
Gaat u een extra dag open? Wordt er overwerk verwacht? U hoeft geen rekening meer te houden met sleutelhouders. U geeft aan SERIS Security door wanneer de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden  en u bent er van verzekerd dat uw locatie altijd op de juiste tijd geopend en/of gesloten wordt.

6. COLLECTIEVE AANPAK, FINANCIËLE VOORDELEN
Op bedrijverterreinen en woonwijken verzorgt SERIS Security ook wel collectieve beveiliging. In deze situatie wordt preventief toezicht gehouden vanaf de openbare weg en betreedbare terreinen. Veelal betreft dit een publiek-private samenwerking, waarin het bedrijfsleven, de gemeente, de politie en SERIS Security een grote rol spelen. De dienstverlening kan naar wens aangevuld worden met onder andere brand-/ en sluitrondes en alarmopvolging. De kosten van de beveiliging wordt verdeeld over de deelnemers van het collectief zodat deze vorm van dienstverlening financieel aantrekkelijk is.

De mobiele surveillance werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerde beveiliger van SERIS Nederland in een herkenbare surveillance wagen. De surveillant staat 24/7 in verbinding met het Security Operation Center zodat adequaat gereageerd kan worden in geval van calamiteiten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws