Mobiliteit en vervoer

Severs Breeman onthult BMW i7 met Mario Ridder en Rotterdams Philharmonisch Orkest

Severs Breeman - Rotterdam

Severs Breeman heeft de gloednieuwe BMW i7 vorige week op wel heel speciale wijze onthuld. Een select gezelschap klanten beleefde een exclusieve avond tijdens de zogeheten ‘First Taste’, de pre-introductie van de volledig elektrische premium toplimousine.

In de showroom van Severs Breeman genoten de aanwezigen van een heerlijk diner, verzorgd door het team van sterrenchef Mario Ridder. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest zorgde voor de sfeervolle en ontspannen sfeer. Bij de onthulling van de BMW i7 zorgde het orkest voor een opbouwende spanning, wat dit moment extra spectaculair maakte.

Indrukwekkende opties
De gasten van Severs Breeman maakten via diverse presentaties kennis met de indrukwekkende opties van de BMW i7. Onder het genot van walking desserts, vers bereide cocktails en muzikale ambiance kon de bolide de rest van de avond worden bewonderd. Na afloop van de avond zorgde het valet parking team ervoor dat de schoongemaakte auto van de klant weer netjes voorgereden werd, zodat zij direct in sfeer van de luxueuze avond, in konden stappen.

‘Kortom, het was een zeer geslaagd event waarbij we iedereen willen bedanken die deze avond samen met ons tot een waar succes heeft gemaakt!’, schrijft Severs Breeman op LinkedIn. Meer weten over de BMW i7. Lees dit artikel op de website van Severs Breeman. De BMW i7 is vanaf zaterdag 3 december te bewonderen in de showrooms.

Lees ook: Dan van Horsigh: ‘Als BMW-liefhebber werken bij Severs Breeman, wat wil je nog meer?’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Severs Breeman

Severs Breeman BMW en MINI | Officieel BMW en MINI dealer in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Meer nieuws