SOS management en beheer: twee nieuwe facilitaire contracten binnen het Openbaar Vervoer

27-10-18

SOS management en beheer start voor EBS Public Transportation twee concessies op binnen het openbaar vervoer op facilitair gebied. Sinds dit jaar is het bedrijf uit Bergschenhoek bezig met de opstart binnen de regio Voorne-Putten, waarbij er vijf locaties opgeleverd dienen te worden volgens de wensen en eisen van de klant.

SOS faciliteert hierin het gehele proces van de locatie zoektocht, onderhandelingen, contractvorming tot aan de bouwkundige aanpassingen en inrichting van de locaties. Tevens worden alle relevante facilitaire contracten ingekocht (onder andere schoonmaak, koffie, afvalverwerking en rijklaarmaken van de bussen). De regio Voorne-Putten wordt in december van dit jaar opgeleverd en alles wijst op een vlekkeloze overdracht. 

Ook de regio Haaglanden is op facilitair vlak gegund aan SOS. Hierbij zullen ongeveer tien locaties op dezelfde manier opgeleverd moeten worden. Een bekende regio voor de organisatie, want SOS heeft deze regio reeds in 2009 mogen opzetten en implementeren voor Veolia/ Connexxion. De concessie Haaglanden zal in augustus 2019 overgaan naar EBS Public Transportation en het team van SOS is ook voor deze regio hard bezig om alles op facilitair gebied rond te maken. 

SOS management en beheer is al ruim tien jaar een bewezen partner binnen het openbaar vervoer. 

Meer nieuws