Ondernemerschap

Spido: met Dutch Joe Cocker de boot in

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

Op 8 oktober geeft Joe Undercover een spetterende muzikale show op de James Cook. Dat betekent snerpende gitaren, epische sax-solo’s en prachtige soulstemmen. Ook voor andere herfsttochten kun je terecht bij Spido. 

De herfst staat bekend als het meest kleurrijke seizoen waarbij rood, geel en oranje de omgeving en kades domineren. Beleef Rotterdam in de herfstkleuren en geniet van een rustige rondvaart zonder zomerdrukte. 

Zo ervaar je Rotterdam zoals ze is: rauw en industrieel. De haven van Rotterdam is met een oppervlakte van meer dan 12.600 hectare de grootste haven van heel Europa en de periode van groei is nog lang niet voorbij. Het havengebied is het kloppende hart van de regio. De rondvaart neemt je mee in de geschiedenis en de huidige status van de Rotterdamse haven.

Als je op 8 oktober opstapt aan boord van de James Cook kun je genieten van een spetterende muzikale show van de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’ (met band). Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.

Kijk voor meer informatie op de website van Spido, onze Friend in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws