Steenbergen nieuwe Managing Director van WTC Rotterdam

19-06-18

Eveline Steenbergen is per 1 juli de nieuwe Managing Director van World Trade Center Rotterdam. Steenbergen vervult deze functie sinds vier jaar ook bij World Trade Center The Hague.

Haar aanstelling in Rotterdam betekent een belangrijke stap in de richting van intensieve samenwerking tussen beide World Trade Centers. Hierdoor draagt institutioneel belegger Bouwinvest, eigenaar van beide WTC vestigingen, op actieve wijze bij aan een krachtiger Metropoolgebied en wordt een brug geslagen tussen de zakelijke districten. De transitie van WTC Rotterdam is onderdeel van een masterplan, waarin onder andere wordt ingezet om de zakelijke huiskamer van de stad te worden.

Steenbergen: ‘Het is een prachtige uitdaging om deze twee bruisende businesscommunities met elkaar te verbinden en wederzijdse kennisoverdracht te faciliteren. Internationaal zakendoen zit in het DNA van beide steden die hemelsbreed nog geen 25 kilometer van elkaar verwijderd zijn. Met deze verbinding verkleinen we de afstand tussen Rotterdam en Den Haag en zorgen we voor optimale kruisbestuiving binnen de metropool. Ik ben ontzettend enthousiast over de ontwikkelingen die het gebouw in de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en kan niet wachten om deze mooie transitie verder te begeleiden.' 

Meer nieuws