Stefan Henkel (R&S Communicatie): ‘Eigenlijk vind ik directeur veel te zwaar klinken’

26-02-20

In maart staat Stefan Henkel van R&S Communicatie in het nieuwe magazine van Friends in Business. Sinds twee jaar is hij algemeen directeur van de portofoongigant die passende communicatieoplossingen levert voor evenementen, retail, (overheids)organisaties, logistiek, warehousing en industrie. Henkel volgde zijn oom Aart Trees op.

Henkel werkt al jaren bij R&S, maar had nooit gedacht het bedrijf daadwerkelijk op een dag te gaan leiden. ‘Nee eigenlijk niet, maar ik wil het werk van Aart heel graag voortzetten. Aart heeft vanuit een oude garage een bedrijf opgebouwd dat in onze branche tot de grootste en beste van Nederland behoort. Daar heb ik veel respect voor’, zegt Henkel.

‘Aart is hier nog bijna dagelijks en ik vraag hem regelmatig om advies. Het zou dom zijn om zijn ervaring onbenut te laten’, aldus de 36-jarige directeur van R&S. ‘Eigenlijk vind ik directeur veel te zwaar klinken. We hebben een team van vijftien mensen, met één leidinggevende die de koers bepaalt. Toevallig ben ik dat. Zo zie ik het. Ik vraag ook regelmatig naar de mening van medewerkers. Beslissingen nemen we samen.’

Het hele verhaal in het nieuwe magazine van Friends in Business. Dat nummer presenteren wij op 17 maart in het Zalmhuis.

Meer nieuws