Ondernemerschap

Stefan van Alphen (A&M Recycling): ‘Onze ambitie is om CO2-neutraal te opereren, en uiteindelijk zelfs CO2-positief’

A&M Recycling Groep - Rotterdam

A&M Groep is een van de eerste bedrijven in Nederland die het nieuwste model van Toyota’s waterstofauto Mirai heeft aangeschaft. Dat statement is meer dan symbolisch: het is een uitvloeisel van de visie van de directie, die door het hele bedrijf wordt gedragen. In het komende magazine van Friends in Business het hele verhaal.

‘Onze ambitie is om CO2-neutraal te opereren, en uiteindelijk zelfs CO2-positief. We helpen andere bedrijven verduurzamen en geven zelf het goede voorbeeld’, zegt Stefan van Alphen. Hij is de gelukkige die in de emissievrije Mirai mag rijden. Stefan werkt bij In2Waste, A&M’s kennis- en innovatiecentrum op het gebied van recycling en circulaire ketens.
 
Geen natuurfreak
‘Ja, ik heb thuis zonnepanelen, maar nee, ik ben geen natuurfreak. De transitie naar een circulaire en duurzame samenleving vind ik interessant. En noodzakelijk. We willen onze kinderen en kleinkinderen toch een goede toekomst geven?’

‘Als wij met onze boodschap succesvol zijn, bestaat de A&M Groep over tien jaar ook nog en kunnen de kinderen van de eigenaren, die inmiddels in het bedrijf werken, het voortzetten. Zelf zou ik het fantastisch vinden als mijn zoon later hier zijn eerste vakantiebaantje heeft.’

Het nieuwe magazine presenteren wij op 11 oktober in The Boathouse Kralingen tijdens de Rotterdam Business Party.

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws