Ondernemerschap

Stephan van der Meer (SAM Reclame & Communicatie) trots op campagne van gloednieuw product

SAM Reclame & Communicatie - Rotterdam

SAM Reclame & Communicatie heeft het logo, huisstijl en campagne opgezet van een gloednieuw product: Coolfox. Ook heeft het bedrijf van directeur Stephan van der Meer strategisch meegeholpen het concept tot in detail uit te werken.

'Ook hebben we meegewerkt aan het bouwen van een geavanceerd softwaresysteem dat voor veel sectoren, waaronder installatiebedrijven en aannemers, de uitkomst is om direct ‘live’ in kaart te brengen wat er werkelijk aan de hand is bij klanten', vertelt Van der Meer enthousiast.

Lees ook: Studio Friends in Business: Stephan van der Meer (SAM Reclame & Communicatie)

'Groot voordeel van Coolfox is dat er een enorme kostenbesparing wordt gerealiseerd, sneller zaken worden opgelost en er veel minder uitstoot plaatsvindt door het rijden van minder zakelijke kilometers. Bedrijven die met Coolfox werken laten een significant betere groene voetprint achter in de maatschappij', aldus de directeur van het Rotterdamse SAM.

Kijk hieronder naar de video:

Dit artikel wordt u aangeboden door

SAM Reclame & Communicatie

Wij zijn SAM. MERKENBOUWERS. Wij maken als full service reclamebureau geen verschil tussen online en offline. Wij maken de verbinding. Vanuit een doordachte basis ontwikkelen wij concepten die werken, bepalen de strategie die communicatie waardevol maakt, zorgen voor synergie die merken nodig hebben. Daarin zijn wij leidend (of eigenwijs zo u wilt) en uiterst creatief.

Meer nieuws