Mobiliteit en vervoer

Succesvolle introductie Volkswagen ID. Buzz bij Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Auto Hoogenboom verwelkomde op vrijdag 13 mei maar liefst 200 bezoekers in de showroom. Zij kregen – verdeeld over drie sessies – een exclusieve sneak preview van de nieuwe Volkswagen ID. Buzz. De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch en met alle features die rijden extra comfortabel maken. In twee verschillende uitvoeringen: als ID. Buzz (vijfpersoons) en als ID. Buzz Cargo (bestelwagen).

‘Het was een heel gezellige introductiemiddag en -avond,’ aldus Patrick Hoebers, Business Unit Manager Volkswagen van Auto Hoogenboom. ‘Op deze dag konden mensen voor het eerst de ID. Buzz zien. Medio oktober arriveert hij in onze showroom en de eerste twintig exemplaren zijn al tijdens de preview verkocht! De prijzen en specificaties worden op 24 mei bekend gemaakt en vanaf dan is hij dus officieel te bestellen. We weten wel al dat er als eerste een speciale introductie uitvoering komt: een rijk uitgeruste ID. Buzz First Edition.’

8 jaar garantie op de accu
Tijdens de preview waren experts aanwezig die de bezoekers informeerden over de elektrificatiestrategie van Volkswagen en de innovaties en eigenschappen van deze iconen van de toekomst. ‘Elektrisch rijden is niet alleen duurzaam, de ID. Buzz is ook bijna geheel te recyclen,’ aldus Marcel Linders, Sales Manager Volkswagen Bedrijfswagens van Auto Hoogenboom. ‘Plezierig is de grote actieradius van 400 kilometer en een accupakket dat in dertig minuten weer opgeladen is van 5 naar 80%. Op de accu zit maar liefst acht jaar garantie. Uniek is, ook ten opzichte van andere merken, dat bij een defect niet het hele accupakket hoeft te worden vernieuwd. We kunnen cellen in de accu vervangen.’

75 jaar Volkswagen in Nederland
In 2022 vieren we niet alleen de lancering van de ID. Buzz maar ook 75 jaar Volkswagen in Nederland. In het kader van het 75-jarig jubileum zijn er bij Auto Hoogenboom veel Volkswagen acties, zoals scherpe (private) lease deals. Meer informatie over de nieuwe ID. Buzz vind je op autohoogenboom.nl. Je kunt ook contact opnemen met Auto Hoogenboom via 010- 4105600.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws