22-11-22

Tony Mastrantuono: ‘Geslaagde eerste editie Business Event Auto Hoogenboom in Blijdorp’

Auto Hoogenboom kijkt tevreden terug op de eerste editie van BAM: het Business Event Auto Hoogenboom. De Volkswagen-, Audi-, SEAT-, SKODA- en Volkswagen Bedrijfswagens-dealer ontving haar klanten vorige week in Diergaarde Blijdorp.

Na een welkomstwoord van Algemeen Directeur Gerlach Doude van Troostwijk en Blijdorp-directeur Erik Zevenbergen volgden interessante presentaties. Eerst van hoogleraar Duurzaamheid en Transitiekunde Jan Rotmans, daarna van Raymond Gense. Hij is Director Public Affairs & Future Technology bij Pon Holdings (de moedermaatschappij van Auto Hoogenboom) en gaf een inkijkje in de mobiliteit van de toekomst.

Inzichten in veranderingen
‘We kunnen er niet omheen: de wereld verandert snel, ook in ons geliefde Rotterdam,’ zegt Tony Mastrantuono, PR-manager bij Auto Hoogenboom. ‘Deze veranderingen hebben impact op ons allemaal. Zowel Jan Rotmans als Raymond Gense gaf een informatieve en inspirerende presentatie over de veranderingen in de nabije toekomst. Ook boden zij handvatten hoe wij hier het best mee kunnen omgaan.’

Na deze verhelderende inzichten genoten de aanwezigen van een heerlijk netwerkdiner in de Haaizenzaal. De avond werd afgesloten met een unieke ‘Blijdorp by Night experience’. ‘Het was een zeer geslaagde eerste editie van BAM!’, aldus Tony.

Meer nieuws