Tweede Rotterdamse HNK-vestiging open

30-06-16

NSI heeft zijn tweede vestiging in Rotterdam – en de twaalfde in Nederland – geopend aan de Westblaak. Jules Deelder verrichtte de feestelijke opening 29 juni op karakteristieke wijze: met een “praatje en een plaatje”. Dit tot groot enthousiasme van de vele aanwezige (Rotterdamse) ondernemers.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele fullservice huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Met de komst van HNK Rotterdam Westblaak is het bedrijf sterk vertegenwoordigd in de Maasstad.

Johan Buijs, CEO van NSI, licht toe: ‘Je werkt het meest succesvol in een stimulerende omgeving. HNK Rotterdam Westblaak is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. De combinatie van ZZP’ers, start-ups en internationals zorgt hier voor een bijzondere dynamiek. Door haar sfeer en uitstraling is deze vestiging een mooie aanvulling op de eerste en eveneens zeer  succesvolle HNK-vestiging aan het Vasteland.’

Middenin het centrum

HNK Rotterdam Westblaak ligt middenin het bruisende centrum van Rotterdam en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. In totaal biedt deze vestiging circa 8.500 m2 kantoorruimte, waarvan reeds zo’n 50 procent verhuurd is.

Kenmerkend binnen het HNK-concept is het “sociale hart” Deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en het HNK Grand Cafe. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten. De volledig ingerichte kantoorruimtes (“managed offices”) bevinden zich op de zevende etage. Op de andere etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

 

JULES DEELDER OPENT HNK WESTBLAAK ONDER TOEZIEND OOG VAN JOHAN BUIJS.
FOTOGRAFIE: NSI

 

 

 

Meer nieuws