Ondernemerschap

UBN Uitzendbureau bestaat dertig jaar

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

Met veel plezier en gepaste trots viert UBN dit jaar haar dertigjarig bestaan. Het uitzendbureau met 65 medewerkers wil, ondanks de huidige coronatijd, dit heugelijke moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een jaar lang wordt dit uitgebreid gevierd met verschillende online en live activiteiten, georganiseerd voor haar medewerkers, uitzendkrachten en relaties. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen.

In 1991 heeft Willem de Groot, algemeen directeur, samen met zijn toenmalige compagnon Guido Gijsbertsen, UBN Uitzendbureau opgericht. UBN ging van start met een klantenbestand van drie grote bedrijven, waaronder Nedal en Remia die nu nog steeds klant bij UBN zijn.

Marlies de Vroom, hoofd P&O bij de Remia: 'Een mijlpaal, een samenwerking van dertig jaar! Als je eenmaal een uitzendbureau hebt gevonden die jouw organisatie snapt en waar maakt wat ze beloven, wil je geen andere samenwerking beginnen. Het persoonlijke contact werkt in ons voordeel. Al twaalf jaar werk ik notabene met dezelfde contactpersoon samen. Hij weet precies welke personen bij onze organisatie passen en maakt de juiste match elke keer weer.'

Al enige tijd wordt het directieteam gevormd door Frank, Harry en Willem. Dertig jaar geleden was er een UBN vestiging: in hartje Utrecht. Inmiddels is UBN bereikbaar via acht inloopvestigingen door heel Nederland en zijn er negen (semi) inhouse UBN vestigingen. Harry Noorlander, commercieel directeur: 'De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegde waarde voor haar relaties en uitzendkrachten. Door in heel Nederland vestigingen te hebben, zijn onze uitzendbureaus voor al onze contacten goed bereikbaar. Dit past bij de persoonlijke benadering die UBN hanteert.'

Lees ook: Harry Noorlander (UBN Uitzendbureau) in Studio Friends in Business

UBN Uitzendbureau richt zich op de branches logistiek, industrie en administratie tot en met mbo-niveau. Door te kiezen voor deze duidelijke focus zijn zij specialist binnen die vakgebieden. Door op een persoonlijke en op maatgemaakte manier te werken is UBN uitgegroeid tot een gerenommeerd uitzendbureau. En juist dit wordt zeer gewaardeerd door veel organisaties en werkend Nederland.

'Wij hebben dat voor elkaar gekregen door eerlijk te zijn, afspraken na te komen en te regelen wat er geregeld moet worden. Op welk tijdstip dan ook. Onze werkwijze gaat meer in op het oplossen van problemen en het snel kunnen schakelen', aldus algemeen directeur Willem de Groot.

Frank oude Egbrink, directeur bedrijfsvoering & productontwikkeling: 'Het afgelopen jaar is er veel veranderd om ons, als authentieke uitzendbureau, te moderniseren. Een nieuwe organisatiestructuur, een nieuw IT-systeem, de lancering van UBN Professionals én de introductie van het online leerplatform Studytube. Daarmee staat UBN in de startblokken voor een fantastisch 2021.'

Liever kijkt UBN nog verder vooruit. Hun blik is gericht op de toekomst: hoe zij hun service nog verder kunnen ontwikkelen. Uiteraard met behoud van de pijlers die al dertig jaar een stevig fundament vormen onder UBN: kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor klant en medewerker.

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws