Ondernemerschap

UBN Uitzendbureau helpt het Gala voor het Kind aan uniek promotiemateriaal

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

UBN Uitzendbureau is in 2020 weer tafelsponsor van het Gala voor het Kind. Dat evenement vindt plaats op 28 mei, in het stadion van voetbalclub FC Utrecht. UBN heeft met een aantal partijen en personen de handen ineengeslagen en voor uniek promotiemateriaal gezorgd. Een prachtige bestickerde auto voor het Gala voor het Kind.

‘We zijn blij dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen aan dit goede doel en hopen dat veel partijen volgen’, meldt UBN Uitzendbureau op LinkedIn. Het thema van het Gala voor het Kind dit jaar is ‘The Italian edition’. De opbrengst van het benefietgala in mei is bestemd voor De Magische Speelgoedwinkel, FC Utrecht Maatschappelijk en IT4Kids. 

UBN Uitzendbureau heeft meer dan 28 jaar ervaring in de uitzendbranche en heeft – naast een aantal inhouse vestigingen – succesvolle vestigingen in Rotterdam, Almere, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Apeldoorn. In Rotterdam is UBN gevestigd op de Laan van Zuid. 

Lees ook: Rosan de Jong (UBN Uitzendbureau) over WAB: 'Belangrijk dat klanten op de hoogte zijn van veranderingen'

Foto: UBN Uitzendbureau

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws