Uitreiking Rotterdamse Ondernemersprijs over drie weken

03-11-17

Over ruim drie weken, op maandag 27 november, wordt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017 uitgereikt. Begin vorige maand zijn drie bedrijven geselecteerd die kans maken op deze prestigieuze prijs.

Aldowa, Tuinderij Vers en WeAreReasonable People zijn genomineerd voor alweer de 33-ste editie. Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap. 

Angélique van Hienen, managing director WTC Rotterdam, kijkt uit naar de editie van dit jaar. ‘Wij vinden het bestaan van een ondernemersprijs voor ondernemers in de regio erg belangrijk. Het thema grensverleggend ondernemerschap past goed bij ons, wij dragen als World Trade Center graag bij aan een optimaal regionaal, nationaal en internationaal ondernemersklimaat. Om die reden is het vanzelfsprekend dat wij dit initiatief graag ondersteunen,’ liet zij al eerder weten.

Ondernemers en geïnteresseerden die de prijsuitreiking willen bijwonen, melden zich voor deze (netwerk)bijeenkomst aan via de website. Deelname is gratis.

Meer nieuws