Ondernemerschap

Under the Bridge met Spido op 10 april

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

Op 10 april organiseert Koninklijke Spido BV een bridgedrive op het water. Voor de beste bridge spelers is er een prijs, maar een heerlijke lunch en het geweldige uitzicht is er voor iedereen.

Tijdens de bridgeronden verandert het uitzicht. Na een exclusief lunchbuffet kun je van boord gaan om een bezoek te brengen aan Zilverstad Schoonhoven. Na het spelen van de overige ronden wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking en een gezellige borrel.

Bridgen ‘under the bridge

Na de indrukwekkende skyline van Rotterdam passeert u Kralingen, De Kuip en de Van Brienenoordbrug. Uw tocht gaat echter verder over de Nieuwe Maas langs de Stormpolder in de Krimpenerwaard met de werf IHC Merwede en de Gemeenten Bolnes, Slikkerveer en Ridderkerk.

‘Op de Lek verandert het industriële landschap in een prachtige groene omgeving van het polderlandschap van de Krimpener- en Alblasserwaard. Ook passeren we de molengang van Kinderdijk; deze staan niet voor niks op de Wereld Cultuur Erfgoed lijst van Unesco.’

‘Via Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Bergambacht en het Ooievaarsdorp Groot Ammers bereiken we Schoonhoven. Voordat we gaan afmeren varen we nog een stukje stroomopwaarts door langs de pittoreske plaatsjes Nieuwpoort en Ameide. Na een bezoek aan Schoonhoven vaart De James Cook over de Lek en Nieuwe Maas weer naar Rotterdam.’

Aanmelden via Spido

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws