UniCarriers uitgeroepen tot Beste Bedrijf in intern transport

24-08-16

UniCarriers Netherlands is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot 2016-winnaar in de categorie Intern Transportbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering.

UniCarriers Netherlands weet zijn grote markt- en vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een ware market outperformer en een van de beste bedrijven op zijn gebied.’ Aldus de Nominatiecommissie. Met de prijs is het bedrijf tevens kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016 later dit jaar.

UniCarriers Netherlands is ontstaan door samensmelting van het voormalige Atlet uit Enschede en Crepa uit Rijswijk. Als totaaldienstverlener levert de onderneming interne transportoplossingen voor bedrijven in de automotive, bouw, elektronica, levensmiddelenindustrie, logistiek en farmaceutische industrie, inclusief de zware en verwerkende industrie.

Technische innovatie

‘Innovatie is het sleutelwoord bij UniCarriers, want het is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie. ‘Het bedrijf levert atypische interne transportoplossingen, waaronder onbemande interne transportsystemen – technische innovatie to the max. Vorkheftrucks worden bijvoorbeeld zo gemodificeerd dat ze volledig computergestuurd, dus onbemand, in magazijnen en warehouses kunnen rondrijden. Hierdoor kan er meer getransporteerd worden met minder mensen. Bovendien verkleint het de risico’s van persoonlijke ongelukken.’

 

Meer nieuws