Ondernemerschap

Van der Ent Group ontvangt hoogste waardering in branche

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Een mooie waardering voor Van der Ent Top Group: het verhuisbedrijf uit Spijkenisse ontving een FIDI Global Alliance Faim Plus 3.2 certificaat. Dit is de hoogst mogelijke waardering in de branche.

Van der Ent mag zich nu Top Performer noemen. Daarvoor moest het bedrijf aan maar liefst 200 kwaliteitscriteria voldoen. De Fidi Faim Quality assessment is de hoogste standaard in de verhuisbranche en wordt uitgevoerd door onafhankelijke EY-auditors.

Trotse directeur
‘Ik ben meer dan blij dat we zijn bekroond als Top Performer en dat we tot de beste bedrijven ter wereld behoren,’ zegt directeur Christiaan van der Ent. ‘De afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in het verbeteren van ons interne proces. De inzet van onze dossiercoördinatoren, samen met betere IT-systemen, heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Deze uitstekende score betekent dat we op de goede weg zijn!’

Foto: Christiaan van der Ent tijdens Studio Friends in Business met Jan Dirk Stouten

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws