Ondernemerschap

Van der Ent presenteert nieuwe bedrijfsfilm: ‘Enorm trots op 100-jarig bestaan’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

De Van der Ent Group vierde onlangs het 100-jarig jubileum. Tijdens het feest werd niet alleen een prachtig koffietafelboek gepresenteerd, maar ook de nieuwe bedrijfsfilm. In drie minuten komt in vogelvlucht de historie van het verhuisbedrijf uit Spijkenisse voorbij.

Directeur Christiaan van der Ent is de vierde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. Hij is ontzettend trots op de nieuwe bedrijfsfilm. ‘Dit was een prachtig moment om te laten zien waar wij voor staan en wat we in die honderd jaar hebben bereikt. Honderd jaar is een mijlpaal waarop ik enorm trots ben. Toen we begonnen met het organiseren van deze dag had ik mij niet gerealiseerd dat ik onbewust een hele tijdreis zou maken. Ik ben mijn voorgangers erg dankbaar voor alles wat zij hebben betekend. Maar vooral ook voor de kansen die mij zijn geboden.’

Bekijk de nieuwe bedrijfsfilm van Van der Ent in de videospeler.

Lees ook: Christiaan van der Ent: ‘Nagenieten van feest 100-jarig jubileum’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws