Ondernemerschap

Van Duijvenbode: ‘Stappen maken met SportFilmFestival Rotterdam’

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Van 11 tot en met 14 april vindt het SportFilmFestival Rotterdam weer plaats. Niet in Cinerama, maar op de Kop van Zuid in LantarenVenster. ‘Een grotere locatie, we willen stappen maken in aantallen en programmering,’ legt projectmanager marketing Fred van Duijvenbode van Rotterdam Topsport uit.

‘Wilfried de Jong heeft weer zijn talkshow, we gaan de hele pier rondom LantarenVenster gebruiken als eventlocatie voor het festival, met overnachtingen en arrangementen. We gaan de partners er meer bij betrekken, het wordt één groot feest waar sport en cultuur samen komen,’ aldus Van Duijvenbode.

De eerste vijf films en documentaires die te zien zijn op het SportFilmFestival Rotterdam zijn inmiddels bekend. Maar liefst drie van de vijf titels zijn direct een (Nederlandse) première. Het gaat om documentaire ‘Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde’ (Andere Tijden Sport), ‘Betty Serveert! De strijd van tenniskampioen Betty Stöve’ (Andere Tijden Sport) en Fighting For Life (Jamillah van der Hulst). Passie voor de Cauberg en A Perfect Game completeren de eerste titels.

De vijf titels maken deel uit van het uiteindelijke programma, dat rond de twintig titels telt. 

Meer nieuws