Rotterdam

Vincent de Gier (Van Dorp): ‘Ik ga de Mont Ventoux op fietsen voor het goede doel’

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Vincent de Gier, directeur bij Van Dorp, was onlangs te gast bij de businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. Voor onze camera vertelde hij onder meer over de maatschappelijke betrokkenheid van de innovatieve en duurzame technisch dienstverlener.

Vincent: ‘Met de Van Dorp Foundation hebben we lang initiatieven buiten Nederland ondersteund, maar we doen tegenwoordig steeds meer binnen de landsgrenzen. Zo hebben we het initiatief “Van Dorp Doet”, een dag waarop elke vestiging een goed doel kiest. Met onze Rotterdamse vestiging hebben we onlangs Stichting Jarige Job geholpen. Ook is ons oude pand omgebouwd tot opvanglocatie voor mensen uit Oekraïne. Wij vinden het normaal om dat te doen. Maatschappelijke betrokkenheid zit in het DNA van Van Dorp.’

Klimmen tegen MS
Eind mei doen medewerkers van Van Dorp mee aan een actie van Stichting Klimmen Tegen MS. Ze gaan de Mont Ventoux op fietsen, een rit van maar liefst 1200 kilometer en 8000 hoogtemeters die in estafettevorm binnen 50 uur gereden gaat worden. ‘Ik doe zelf ook mee,’ zegt Vincent. ‘Ja, ik ben een fietser. Maar ik moet nog wel even flink gaan trainen de komende tijd.’

Meer weten over de maatschappelijke betrokkenheid van Van Dorp? Bekijk het hele interview met Vincent in de videospeler.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws