Ondernemerschap

Webinar Ormer ICT op 9 maart: ‘Gebruik de kracht van data!’

Ormer ICT - Schiedam

Op dinsdag 9 maart organiseert Ormer ICT een webinar waarbij zij je laten zien hoe je met de data die je nu al bezit, kunt komen tot waardevolle ‘realtime’ informatie.

Informatie waarmee snel goede besluiten kunnen worden genomen om het rendement te vergroten, de klanten beter te bedienen en de concurrentie de loef af te steken. 

Jan-Willem Jongebreur (algemeen directeur Ormer ICT, foto), Patrick Schols (commercieel manager Euro-Rijn Global Logistics) en Freek Borsboom (BI Consultant Ormer ICT) komen aan het woord.

'Het liefst ontvangen wij je natuurlijk bij ons op locatie in Schiedam, maar dat gaat nu even niet. Om je toch nog een beetje in de watten te leggen ontvang je bij deelname aan deze webinar een speciaal samengesteld Ormer ICT verrassingspakketje.'

Aanmelden voor het webinar kan hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws