Website Calex in nieuw jasje

25-06-18

De website van Calex, het eigen lampenmerk van Electro Cirkel Retail, is in een nieuw jasje gestoken. Met dit merk timmert Electro Cirkel Retail hard aan de weg om elk interieur sfeervoller en beter verlicht te maken.

Calex.nl is een overzichtelijke en inspiratievolle website geworden. Er is gebruik gemaakt van de mooiste eigen sfeerbeelden om klanten te ondersteunen bij het kiezen van de juiste lichtbron. De lichtsferen van vroeger hebben plaats gemaakt voor vier categorieën; Decoratief, Functioneel, Armaturen en Smart Home, die het zoekgemak voor iedereen gaan vergemakkelijken.

Catalogus
Het zoeken, maar zeker ook vinden van de juiste lichtbron lastig kan zijn, ook omdat er veel aanbod is. Daarom zijn er een aantal zoekfuncties toegevoegd aan de catalogus. Zoek gemakkelijk op coating, wattage, vorm of fitting en kijk welke series overblijven om uit te kiezen. Ook is het gemakkelijker geworden om lichtbronnen met elkaar te vergelijken door het toevoegen van een duidelijke knop op productniveau. 

Winkels en vragen
Wat al goed was, is ook zo gelaten. De Storefinder en de ondersteuningspagina hebben daarom alleen een opfrissing gekregen naar de nieuwe stijl.

Meer..
De komende tijd gaat Calex nog veel verder met het ontwikkelen van de website. Nieuwe functies en pagina's worden binnenkort toegevoegd.

Meer nieuws