Ondernemerschap

‘Sfeer en cultuur van Maritieme wereld past gewoon bij me’

KPMG - Rotterdam

Wesley van der Munnik ziet zijn accountantswerk niet als kantoorbaan. Hij is veel bij klanten op locatie en heeft veel haven gerelateerde bedrijven onder zijn hoede. ‘De haven ken ik al van kids af aan’, geeft Wesley aan.

Met een opa die bij het Schiedamse Wilton Feijnoord werkte en een vader die hem volgde. Scheepsbouw was niet wat Wesley trok, maar werken met en voor bedrijven in de haven des te meer: ‘De sfeer en cultuur van de Maritieme wereld past gewoon bij me.’

De coronatijd was er een van snel schakelen. Wesley: ‘We zijn bij KPMG in een week tijd met het hele kantoor overgeschakeld naar thuiswerken. Ik miste de bedrijfsbezoeken, maar het schept wel weer een persoonlijke band als een van de kinderen tijdens een call door het beeldscherm wandelt.’

Waar Wesley zijn ontspanning vandaan haalt en nog meer kun je lezen in het artikel van KPMG, dat volgende week verschijnt in ons nieuwe magazine. Dat nummer lanceren wij op 17 oktober in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. KPMG Meijburg & Co is specialist in tax in Nederland. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.

Meer nieuws