Ondernemerschap

‘Samen risicobewust, grip op de veranderde verzekeringsmarkt’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

2022 stond voor de verzekeringsbranche in het teken van meerdere veranderingen, die serieuze uitdagingen met zich meebrengen. Voor verzekeraars, maar ook voor ondernemend Nederland. Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid geeft in een uitgebreid whitepaper inzicht in de verzekeringstrends.

‘Premies zijn gestegen, nieuwe risico’s zijn ontstaan en sommige risico’s zijn moeilijk of nauwelijks te verzekeren,’ schrijft Schouten Zekerheid op haar website. ‘Deze beweging van verandering blijft. Om échte zekerheid te creëren voor onze relaties, zetten wij daarom actief in op onze ‘Samen risicobewust’-campagne.’

Dat doet Schouten door middel van een uitgebreid whitepaper. ‘Ook dit jaar nemen wij u via een uitgebreid whitepaper mee in alle verschillende trends en ontwikkelingen, hun impact op de verzekeringsmarkt en wat dit betekent voor uw organisatie.’

Download whitepaper
Het whitepaper ‘Samen Risicobewust’ is te downloaden op de website van Schouten Zekerheid. Het enige dat je hoeft te doen, is je gegevens invullen. Dan ontvang je het whitepaper direct per email.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws