Wie wint de Hart voor Rotterdam-prijs?

21-03-17

Wie wint dit jaar de Hart voor Rotterdam-prijs? Yes We Care en WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) organiseren de verkiezing voor de tweede maal. Het thema is deze keer: participatie door mensen met een arbeidsbeperking. De uitreiking is op 18 mei tijdens de jaarlijkse MKB Lenteborrel van MKB Rotterdam en het WSPR.

De Hart voor Rotterdam-prijs is een jaarlijkse prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemers. Yes We Care en het WSPR hebben de prijs in 2016 is in het leven geroepen om bedrijven te erkennen voor hun maatschappelijke inspanningen en om bewustzijn te creëren rond maatschappelijk betrokken ondernemen op lokaal niveau.

Arbeidsgehandicapten

Wie wordt de opvolger van Cleton&Com? Dat adviesbureau voor ruimtelijke ontwikkeling won vorig jaar. Toen was het thema jeugdwerkloosheid.

Nu is het thema participatie door mensen met een arbeidsbeperking. De organisatoren zijn op zoek naar ondernemers die zich hiervoor inzetten. Naar bedrijven die mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben. Bijvoorbeeld als ze sinds jaar en dag met arbeidsgehandicapten werken of als ze vanuit CAO-afspraken of de Wet banenafspraak mensen met een arbeidsbeperking een kans geven. Mogelijk zijn er kandidaten die hun business model hebben gebouwd rondom de inzet van arbeidsgehandicapten. De winnaar wordt bepaald door een onafhankelijke jury.

Aanmelden en nomineren

Aanmelden kan tot half april. Je mag ook een ander bedrijf nomineren. Dan kan dat door een mail te sturen naar support@yeswecare.nl of info@wsprijnmond.nl.

Meer nieuws